İŞ İLANI DETAYI

Şirketimize Depo Sayım Elemanı pozisyonu için iş ilanıŞirketimiz, gıda sektöründe lider bir şirket olarak faaliyet göstermektedirŞirketimizde Depo Sayım Elemanı olarak görev alacak yeni bir çalışma arkadaşı aramaktayız.İş Tanımı:- Depo alanında sayım işlemlerini gerçekleştirmek,- Depo envanterini düzenli olarak kontrol etmek ve güncellemek,- Depo içerisindeki ürünlerin doğru şekilde etiketlenmesini sağlamak,


- En az lise mezunu,- Sayım ve envanter kontrolü konusunda dikkatli ve titiz,- Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü,- Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,- Depo düzeni ve temizliği konusunda özenli,- Askerlik hizmetini tamamlamış erkek adaylar için.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MASLAK MAH. AHİ EVRAN CAD. POLARİS PLAZA NO:21 İÇİ KAPI NO:70 SARIYER/İSTANBUL SARIYER İSTANBUL SARIYER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ADALAR , BAKIRKÖY , BEŞİKTAŞ , BEYKOZ , BEYOĞLU , ÇATALCA , EYÜP , FATİH , GAZİOSMANPAŞA , KADIKÖY , KARTAL , SARIYER , SİLİVRİ , ŞİLE , ŞİŞLİ , ÜSKÜDAR , ZEYTİNBURNU , BÜYÜKÇEKMECE , KAĞITHANE , KÜÇÜKÇEKMECE , PENDİK , ÜMRANİYE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , GÜNGÖREN , MALTEPE , SULTANBEYLİ , TUZLA , ESENLER , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , BAŞAKŞEHİR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ , İSTANBUL/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Leyla Akan Ertürk Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 905379110724 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Adalar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905379110724

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg ADALAR veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)