İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı Genel Nitelikler ve İş Tanımı- Üniversite veya Önlisans Mezunu-Tercihen Üniversitelerin Ziraat bölümü önlisans programından mezun- Office programlarına hakim-Depoda ki ürünlerin sayımı kontrolü ve kullanımı hakkında bilgi sahibi-Depo da ki ürünlerin sayısal ortama aktarılmasından sorumlu-Tercihen Zirai bayi veya Tarım ile ilgilenen bir firmada görev almış.-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Özler Holding İştiraki olan Baler Tarım Çiftliğimizde görevlendirmek üzere takım arkadaşı aramaktayızÖzgeçmişlerinizi burak.kesici@starpak.com.tr iletmenizi rica ederiz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilikİş Tanımı Genel Nitelikler ve İş Tanımı- Üniversite veya Önlisans Mezunu-Tercihen Üniversitelerin Ziraat bölümü önlisans programından mezun- Office programlarına hakim-Depoda ki ürünlerin sayımı kontrolü ve kullanımı hakkında bilgi sahibi-Depo da ki ürünlerin sayısal ortama aktarılmasından sorumlu-Tercihen Zirai bayi veya Tarım ile ilgilenen bir firmada görev almış.-Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,Özler Holding İştiraki olan Baler Tarım Çiftliğimizde görevlendirmek üzere takım arkadaşı aramaktayız. Özgeçmişlerinizi burak.kesici@starpak.com.tr iletmenizi rica ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 30- (27.06.1994 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ABDİOĞULLARI BELDESİ CUMHURİYET CAD.NO:29 YÜREĞİR ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ADANA İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Burak Kesici Ünvan : Telefon : 905333933447 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905333933447

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder