İŞ İLANI DETAYI

Tekstil firmamızda görev alacak ''Lojistik Depo Elemanı'' aranmaktadırBMD TEKSTİL Perpa Ticaret Merkezinde bulunan İşletmemizin Depo Bölümünde ‘’ Lojistik Depo Elemanı’’ pozisyonunda görevlendirilmek üzere Bayan takım arkadaşları aranmaktadırİşin Tanımı; Depoya gelen ürünlerin sayım ve kontrolünü sağlamak, Gelen ürünleri stok alanlarına yerleştirmek, Depodaki hasarlı ürünleri ilgili birime bildirmek, Depo içerisinde ürün ayırma ve toplama işlerini yapmak, Teslimatı yapılacak ürünleri hazırlamak ve paketlemek, Ürünlerin kargo firmalarına göre tasnifini yaparak ilgili alana yerleştirmek, İade ürünleri kontrol ederek sistem kayıtlarına işlemek, Günlük iş ve işlem faturalarını kontrol etmek, Yapılan işlemlere dair stok takibi gerçekleştirmekKargo süreçlerini takip etmek ve ürünlerin alıcıya zamanında ulaştığından emin olmak, Tüm depo faaliyetlerinin süreç ve prosedürlere, kalite yönetim sistemleri ile sektördeki en iyi uygulamalara uygun olarak yürütülmesini sağlamak, Depo genel sayım faaliyetlerinde görev almak, Depo ile çalışma alanının düzen ve temizliğini sağlamak,


En az Lise Mezunu 18-30 yaş aralığında Takım çalışmasına uyumlu Tercihen Nebim V-3 ERP programını kullanabilen MS Ofis programlarına hakim Planlama, takip, ve organizasyon yeteneği gelişmiş Esnek çalışma saatlerine uyumlu Bayan takım arkadaşları aramaktayız.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Şişli
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Bmd Tekstil İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Şişli veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.