İŞ İLANI DETAYI

PENDİK KAVAKPINAR A TOPLU TAŞIMA VEYA YÜRÜME MESAFESİNDE YAKIN VE İMKANI OLAN ADAY SADECE BAŞVURU YAPSINFrmamızın deposuna gelen giden malzeme kontrolleri ,sevkiyat malzemelerinin paketlenmesi ,depo stok envanterine hakim olacak , deponun temizliği ve yedek parçaların sayımı konusunda sorumluluk alacak , b sınıfı ehliyeti olan çalışkan eleman alınacaktır30 yaş üzeri başvuru kabul edilmiyor yetiştirilecek personel alınacak.


Askerliğini yapmış. B sınıfı ehliyeti olan, İstanbul trafiğini ve yolları bilen , Bilgisayarda ofis programlarını kullanabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Pendik
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Zen Parts Makine Yedek Parça San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul , Edmeg Pendik veya Edmeg İstanbul Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

İstanbul İş İlanları (Tamamı)