İŞ İLANI DETAYI

Webhelp Hakkında,Sektörünün lider markalarından Webhelp, bugünün dijital dünyasında insan odaklı müşteri deneyimleri tasarlıyor ve yönetiyorDünyada, 60 ülkede 120 binden fazla çalışanıyla hizmet veren Webhelp, Türkiye’de başta İstanbul, İzmir, Ankara, Van olmak üzere toplam 7 şehirde, 14 bini aşkın çalışan ile müşteri hizmet yönetimi ve deneyiminde fark yaratmaya devam etmektedir.İŞ TANIMI;Lojistik sektöründe faaliyet gösteren operasyonumuzda ürün toplama, paketleme, yükleme, elleçleme ve kargoya gidecek ürünlerin hazırlanmasında görev alacak ekip arkadaşı aramaktayız.


Tercihen lise Mezunu,3 vardiya çalışabilecekSorumluluk sahibi,Analitik düşünebilenDikkatli ve titiz çalışma anlayışına sahipTakım çalışmasına yatkınSorumluluk sahibi ve detaylara dikkat edenYoğun iş temposuna ayak uydurabilecek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Depo
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Webhelp İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder