İŞ İLANI DETAYI

Merkezi Ankara Söğütözü’nde bulunan firmamız için Depo ve Sevkiyat Elemanı arayışımız vardırİş Tanımı; -Depoda yer alan malzemelerin fiziksel güvenliğinin sağlanması, -Giriş ve çıkışlarda sayım ve bütünlük kontrollerinin yapılması, -Siparişlerin teslimat/kargo için hazırlanması, -Satın alması yapılan ürünlerin girişinin yapılması, -Gerekli evrak işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve işlemlerin kayıt altına alınması.


En az lise veya MYO mezunu, Malzeme, stok kontrol, depo takip ve yönetiminde sorumluluk alabilecek, Ekip yönetiminde deneyimli, ekip çalışmasına yatkın, Depoya girişi ve depodan çıkışı yapılan bütün ürün, malzeme ve aksesuarların talimatlara uygun olarak giriş/çıkış faaliyetlerini yerine getirebilecek, Sistem üzerinden sipariş takibi yapabilecek, İyi derecede bilgisayar kullanabilen, Aktif olarak araç kullanabilen,


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Yenimahalle
Cinsiyet : Bay
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Ankara Meders Medikal A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Depo iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara , Edmeg Yenimahalle veya Edmeg Ankara Depo gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder