İŞ İLANI DETAYI

Buğday üretim bölümünde çalışacak Buğday üretim bölümünde temel üretim işlemlerine destek olmak,Buğday yıkama bölümüne ve buğday üretim yardımcısı bölümüne destek olmaÜretim sürecinde makine ve ekipmanların kullanımına yardımcı olmak,Un üretim süreçlerine katkı sağlamaVerilen görevleri zamanında ve doğru bir şekilde yerine getirmek.


Teknik yeteneklere sahipEkip çalışmasına yatkınSorumluluk sahibi ve öğrenmeye istekliİş sağlığı ve güvenliği kurallarına dikkat edenDeğirmen un fabrikasının üretim süreçlerini öğrenmeKalite kontrol süreçlerine yardımcı olmaİş sağlığı ve güvenliği kurallarına uymaVardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecekDikkatli ve titiz çalışma disiplinine sahipİş disiplinine ve kurallara uyumlu


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Balıkesir
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg üzerinden Balıkesir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Balıkesir gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Balıkesir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Balıkesir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder