İŞ İLANI DETAYI

TOKAT MERKEZDE FAALİYET GÖSTEREN YILDIZ TİCARET FİRMAMIZDA ARAÇLA EV VE İŞ YERLERİNE SU DAĞITIM İŞİ YAPABİLECEK PERSONEL ARANMAKTADIR.ADAYLARIN BAŞVURU BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA 0537 779 97 58 NUMARALI TELEFONDAN AHMET KURT İLE İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeEn az C veya E sınıfı ehliyeti olan, - SRC 2 ve 4 belgesi bulunan,- 20-40 yaş arası,- Askerlik görevini tamamlamış,- Araçla ev ve işyerlerine su dağıtımı işi yapabilecek,- Bay personel aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -40 (27.09.2004 - 29.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEVEGÖRMEZ MAH. BEHZAT BULVARI 249/A SU DAĞITIM YERİ TOKAT MERKEZ TOKAT TOKAT MERKEZ TOKAT / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TOKAT MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AHAT KURT Ünvan : Telefon : 905377799758 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tokat
İlçe : Tokat Merkez
Pozisyon : Kurye
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905377799758

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kurye iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tokat ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tokat, Edmeg Tokat Merkez veya Edmeg Tokat Kurye gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tokat ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Tokat Geneli İş İlanları