İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Çocuk Gelişimi Mezunu / Okul Öncesi Öğrencisi Aranıyor Pozisyon: Çocuk Gelişimi Mezunu veya Okul Öncesi Öğrencisi Son Sınıf Aranan Nitelikler: Çocuk gelişimi veya okul öncesi eğitimi alanında mezun veya son sınıf öğrencisi, Çocukları seven ve onlarla güçlü iletişim kurabilen, Hem çocuklarla hem de velilerle etkili iletişim yeteneğine sahip, Enerjik, enerjisi yüksek ve çalışmayı seven, Disiplinli ve sorumluluk sahibi, Etkinlik yapmayı ve yaratıcı projeler üretmeyi sevenİş Tanımı: Çocuklarla çeşitli eğitim ve eğlence etkinlikleri düzenlemek, Çocukların gelişimini desteklemek ve onlara rehberlik etmek, Velilerle düzenli iletişim kurarak çocukların gelişimi hakkında bilgi vermek, Eğitim programlarına katılmak ve katkıda bulunmakİlgilenen adayların özgeçmişlerini ve başvurularını 0533 890 68 08 iletişim numarasinagöndermeleri rica olunur.İŞKUR sisteminden İlana başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıEĞİTİM HİZMETLERİçocukları seven ve çocuklarla iletişimi iyi


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 24- -30 (30.05.2000 - 20.05.1994 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAHÇELİEVLER MAH. AHMET DERİN BLV. A NO: 19 /21A MERKEZ/ KÜTAHYA KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜTAHYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Safiye Nurdan Kocaman Ünvan : Telefon : 905338906808 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler En Az Ücret : 17300 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Pozisyon : Eğitmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : 905338906808

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kütahya Geneli İş İlanları