İŞ İLANI DETAYI

Anaokulumuzda,Çocuklar ve öğretmenlerle iletişim becerisi güçlü,Gelişime açık,Problem çözebilen,Kendini geliştirmek ve mesleğinde etik ilkeler doğrultusunda 3-6 yaş aralığındaki çocuklara yeterli ve kaliteli eğitim vermeyi hedefleyen öğretmen yardımcısı pozisyonunda çalışacak lise veya ön lisans mezunu mesleğini seven adayların başvurusunu bekliyoruz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeLise veya Ön lisans mezunu çocuk gelişimi alanından mezun olmak,Staj deneyiminin bulunması,Takım çalışmasına uyması,As-üst ilişikisini bilmesi,Saygılı,Türkçeyi güzel konuşması,Kendini geliştirmek isteyen,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -27 (5.09.2004 - 19.08.1997 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MASLAK MAHALLESİ TAŞYONCASI SK NO:74 AĞAOĞLU MASLAK 1453 A-1 BLOK SARIYER İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SARIYER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ESRA DAŞ Ünvan : OKUL MÜDÜRÜ Telefon : 905392501379 E-posta : esraesradas@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Sarıyer
Pozisyon : Eğitmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905392501379
esraesradas@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Eğitmen iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Sarıyer veya Edmeg İstanbul Eğitmen gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.