İŞ İLANI DETAYI

ACİLİstanbul-Beykoz da bulunan evimizde 2 yaş erkek çocuğuma bakabilecek bakıcı aramaktayız.Bebeğimin tüm kişisel ihtiyaçlarını giderebilmeli,Çocuk için günlük taze yemek yapabilmeli,Oğlumuzla eğitici ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebilmeli,Adresemize kolaylıkla ulaşabilmeli,Beslenmeye dikkat ettiğimiz için aileye danışmadan hiçbir yiyecek-içecek verilmemesi Resmi tatiller ve hafta sonu tatilÇalışma saati 6-8 saat olacak şekilde ayarlanırBaşlangıç saati görüşülecek.SGK yapılacaktır.Aklınıza takılan bir şey olursa iletişime geçiniz.Ücret görüşmede karar verilecek4.5 yaşında bir oğlum daha var, okula gidiyorBazı durumlarda evde olabilir, ona da yardımcı olmasını bekliyoruz.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeSgk eğitimli bakıcı desteğinden faydalanacağımız için bakıcı adayının 0-36 aylık çocuk bakımını kapsayan en az 80 saatlik MEB,İŞ KUR, MYK veya üniversite onaylı sertifika yada lise ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden diploma sahibi olması şarttır. Sertifikalı - diplomalı yada hemen sertifika alabilecek adaylar iletişime geçebilir. Max.45 yaşSigara kullanmayan mesai saatlerindeİlk yardım bilgisi olanTemizliğe önem gösterenÇocuğun yanında kullanılacak kelimelere dikkat edecek


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (23.08.2004 - 14.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İNCİRKÖY MAH. TAFLAN SOKAK NO:3 D:2 BEYKOZ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BEYKOZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Yeliz İşçi Ünvan : Telefon : 905382357474 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Beykoz
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905382357474

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakıcı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Beykoz veya Edmeg İstanbul Bakıcı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.