İŞ İLANI DETAYI

9 aylık oğlumuza haftada beş gün 7.00-17.00 arası bakabilecek bir bakıcıya ihtiyacımız vardır.0-36 Aylık çocuk bakımını kapsayan MEB, İŞKUR, MYK veya üniversite onaylı sertikası olan veya lise-üniversitelerin ilgili bölümlerinden alınmış diploması bulunan bakıcı tercihimizdir.Bebek bakımında deneyimli olmak ve referans verebilmek şarttır.Çocuğun uyuduğu ya da kendi kendine oynadığı zamanlarda bakıcının yemeğe ve basit ev işlerinde destek olması beklenmektedir.Sabah erken saatte başlanacağından yakın mahallelerde ikamet etmesi tercih edilecektir.Okulların ara tatil ve sömestrlarında, resmi tatillerde bakıcı izinli olacak ve sigortası yapılacaktır.İlana başvuru yapıldıktan sonra ilanda bulunan telefon numarasından iletişime geçilmesi rica olunur.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİlk yardım bilgisine sahip olmak tercih sebebidir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kadıköy
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakıcı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Kadıköy veya Edmeg İstanbul Bakıcı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.