İŞ İLANI DETAYI

13 aylık bebeğimin bakımı anneanne ve babaanne tarafından yapılmaktadırBu süreçte onlarla birlikte çalışacak, bebeğin günlük bakımına yönelik ebeveynlerin ihtiyaçlarına yardımcı olacak, haftanın bir günü ise evin genel temizlik ve ütüsünü yapacak kadın personel aranmaktadırÇok detaylı ve yorucu işler beklenmemektedirEvimiz Yaşamkent’tedirMetro aktarma otobüs durağı evin önünden geçmekte olup, ayrıca dolmuş durağına yürüme mesafesindedirTercihen sigara kullanmayan, kişisel ve ev hijyenine önem gösteren, güler yüzlü, şefkatli, güvenilir personel aranmaktadırÇalışma saatleri 07:30 – 17:30 olacak, çalışma süresi en kısa 1 sene olacak şekilde uzun dönem çalışacaktır.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi II EDU-CARE II kapsamında istihdam edileceği için MEB eğitim sertifikası istenmektedir. 0-36 aylık çocuk bakımını kapsayan en az 80 saatlik, MEB, İŞKUR, MYK veya üniversite onaylı sertifika ya da lise ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden diploma sahibi olması şarttır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çankaya
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Bakıcı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Çankaya veya Edmeg Ankara Bakıcı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder