İŞ İLANI DETAYI

ROBOT VE OTOMASYON SİSTEMLERİ ÜRETİMİ YAPAN FİRMAMIZA; VASIFLI VEYA VASIFSIZ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.VASIFSIZ ADAYLAR İÇİN 18 - 35 YAŞ ARASI BAY PERSONEL TERCİHEN MESLEK LİSESİ VEYA DENGİ OKUL MEZUNU GENÇ VE DİNAMİK ; VASIFLI ADAYLARIN DAHA ÖNCE CNC TORNA TEZGAHLARINDA ÇALIŞMIŞ EN AZ 2 YIL TECRÜBELİ FANUC VEYA MİTSUBİSHİ KONTROL ÜNİTESİ KULLANABİLEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.YEMEK, YOL, SGK CUMARTESİ-PAZAR TATİL


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıİLETİŞİMİ GÜÇLÜ ÖĞRENMEYE YATKIN


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (12.10.2006 - 12.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇİFTLİK MAH. SANAYİ CAD. NO:20/Z16 ÇİFTLİKKÖY YALOVA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YALOVA MERKEZ , ALTINOVA , ÇİFTLİKKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : KASIM DUMAN Ünvan : Telefon : 905336837095 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Yalova
İlçe : Çiftlikköy
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905336837095

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Yalova ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Yalova, Edmeg Çiftlikköy veya Edmeg Yalova Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Yalova ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder