İŞ İLANI DETAYI

Alpharms Savunma ünvanlı işyerinde 'CNC Torna Tezgahı Operatörü' mesleğinde istihdam edilmek üzere; 35 yaşını aşmamış, en az lise mezunu, bay ve bayan, bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış fabrika ortamında çalışacak personel alımı gerçekleştirilecektir.İlana başvuru yaptıktan sonra muhasebe@alpharms.com.tr e-posta adresine resimli özgeçmiş gönderilerek müracaat edilebilir.İnternet üzerinden ilana başvuracak adayların ilana başvuru yaptıktan sonra ilandaki iletişim bilgilerinden işverenle iletişime geçmesi gerekmektedir.


35 yaşını aşmamış, en az lise mezunu, bay ve bayan, bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış fabrika ortamında çalışacak personel alımı gerçekleştirilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -365.02.1988 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -365.02.1988 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BAHÇEKAYA MAH. KENAN OLTAN CAD. HEKİMOĞLU LOJİSTİK VE SANAYİ BLOK NO:22 /G MAÇKA TRABZON / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : TRABZON İrtibat Bilgileri : İsim : Neslihan SIRTKAYA Ünvan : Muhasebe Sorumlusu Telefon : E-posta : muhasebe@alpharms.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Trabzon
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
muhasebe@alpharms.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder