İŞ İLANI DETAYI

Firmamız bünyesinde çalışacak CNC Torna Operatörü aramaktayızTakım çalışmasına uyum sağlayabilecek, iletişim becerisi olan, teknik resim okuyabilen ve torna bilgisi olan çalışma arkadaşı aramaktayız.Müracaat İçin;1-İnternet sitemizden başvuru yaparak, firma ile iletişime geçilerek randevu alınabilir,2- Kurumumuza bizzat gelerek İş ve Meslek Danışmanınızdan alacağınız gönderme formu ile görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeFirmamız bünyesinde çalışacak CNC Torna Operatörü aramaktayız. Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, iletişim becerisi olan, teknik resim okuyabilen ve torna bilgisi olan çalışma arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Cinsiyet Yaş Erkek 20- -50 (25.04.2004 - 27.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHMET TURAN GAZİ OSB. MAHALLESİ OSB 12. SOKAK ADA 5074,PARSEL 9 SİVAS MERKEZ SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : ABDULLAH KARAÇALI Ünvan : İDARİ MÜDÜR Telefon : 905433055558 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905433055558

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder