İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİŞ TANIMI – CNC TORNA OPERATÖRÜKAVAK OSB’ DE BULUNAN DEMİR ÇELİK ÜRETİM FABRİKAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ERKEK CNC TORNA OPERATÖRÜ ALIMI YAPILACAKTIR.TERCİHEN MESLEK LİSESİ TORNA VE TESVİYE BÖLÜMÜ MEZUNU,ÜNİVERSAL TORNAYA HAKİM,PARÇA BAĞLAMA YÖNTEMLERİ KONUSUNDA TECRÜBELİ,TÖLERANS İÇİN GEREKLİ ÖLÇÜLERİ ALABİLEN VE AYARLARINI YAPABİLEN,PARÇA VE MALZEMEYE GÖRE DOĞRU TAKIMLARI BELİRLEYEBİLEN,TEKNİK RESİM OKUMASINI VE YORUMLAMASINI BİLEN, ÖLÇÜ ALETLERİNİ KULLANABİLEN,ADAYLARIN RANDEVU ALDIKTAN SONRA BİZZAT GÖRÜŞMEYE GELMELERİ GEREKİYOR.Samsun Kavak-Canik-İlkadım ve Atakum ilçelerine servis imkanı vardır.25-40 YAŞ ARALIĞINDA,ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK,YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK,EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN CNC TORNA OPERATÖRÜ ALIMI YAPILACAKTIR.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe25-40 YAŞ ARALIĞINDA,ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,VARDİYALI ÇALIŞABİLECEK,YOĞUN ÇALIŞMA TEMPOSUNA AYAK UYDURABİLECEK,EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN CNC TORNA OPERATÖRÜ ALIMI YAPILACAKTIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek 25- -40 (3.05.1999 - 4.04.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KAVAK OSGB 2.CADDE NO:21 KAVAK SAMSUN / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri : İsim : Namık DAVULCU Ünvan : Muhasebe Müdürü-İ.K. Telefon : 903622705070 E-posta : namikdavulcu@ugdemircelik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903622705070
namikdavulcu@ugdemircelik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder