İŞ İLANI DETAYI

Tarsus- Mersin Organize Sanayi Bölgesindeki BERDAN CIVATA bünyesinde çalışmak üzere ' CNC TORNA OPERATÖRÜ ' alınacaktır.


'Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun CNC, Metal, Torna, Tesviye, MakineCNC tezgahının uygun şekilde çalıştırılması, iş parçalarının üretimi ve proses kontrol işlemleri ile ilgili kayıtların düzenli olarak yapılmasını sağlayacak,CNC programlarını bilen, öğrenebilecek olanTercihen talaşlı imalat sektöründe en az 3 yıl tecrübeli,Teknik resim okuma ve ölçme aletleri kullanımı konusunda temel bilgilere sahip olan, Takım çalışmasına yatkın, Vardiyalı çalışma sistemine uyabilecek, Tarsus'ta ikamet edenCNC Opertörü arayışımız bulunmaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -35 (25.04.2006 - 27.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MERSİN TARSUS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CUMHURİYET BUL. TARSUS MERSİN TARSUS MERSİN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TARSUS İrtibat Bilgileri : İsim : tuğçe doğan Ünvan : insan kaynakları Telefon : 903246764490 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Mersin
İlçe : Tarsus
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903246764490

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Mersin ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Mersin, Edmeg TARSUS veya Edmeg Mersin Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Mersin ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Mersin İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder