İŞ İLANI DETAYI

7 AĞUSTOS 2024 SAAT 14.00 DA KARABAĞLAR HİZMET MERKEZİNDE TOPLU GÖRÜŞME YAPILACAKTIR.Genel NiteliklerEndüstri Meslek Lisesi ve-veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu Tercihen CNC, makine, kalıp, torna-tesviye veya ilgili bölümlerden,Tercihen Mesleki Eğitim Merkezi Çıraklık Eğitim Merkezi veya belirtilen mesleklerde Mesleki Yeterlilik Belgesi olan, Vardiyalı çalışabilecek,Tercihen erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.Olanaklar:Tamamlayıcı sağlık sigortası, Yılda iki kez zam, Yakacak yardımı, İzin desteği, Evlilik yardımı, Ölüm yardımı,Doğum yardımı, Çocuk yardımı, Öğrenim yardımı, Giyim, Erzak.


İş TanımıTalaşlı İmalat süreci içinde üretim planlarına göre tezgahlarda ürünlerin işlenmesini sağlamak,Parçaların uygun tesviyesini ve helyum sızdırma kontrolünü yapmak,Kullanacağı tezgahın talimatlara uygun olarak çalıştırılması ve çevresinin temizliğinden sorumlu olmak,Talimatlara göre parçanın ölçme kontrollerini yapmak ve gerekli formların doldurularak dosyalanmasını sağlamak,Vardiya sonunda tezgahında çalışacak operatöre, prosesle ilgili gerekli bilgilerin paylaşımını yapmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Gaziemir
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Gaziemir veya Edmeg İzmir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder