İŞ İLANI DETAYI

Aliağa Organize Sanayi sitesinde bulunan şirketimizde değerlendirmek üzere CNC Operatörü, Üretim Elemanı , Mekanik Bakım Elemanı ve Kaynakçı arayışımız bulunmaktadırK.G.N29 Mayıs Çarşamba Günü Saat 14:15 de Menemen Belediyesi İşkur Hizmet Noktasında Ek Hizmet Binası 1kat Toplu İş Görüşmesi olacaktırTercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Makina, Metal İşleri, Torna Tesviye, Makina Bakım, vbBölümlerinden mezun ya da alanında ustalık belgesi/Mesleki Yeterlilik Belge sahibiEkip Çalışmasına yatkın, sürekli gelişim ve öğrenmeye istekliTercihen Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne yakın bir bölgede ikamet eden ya da edebilecek olanBergama ve Karabağlar-Aliağa Organize Bölgesi güzergahında anayol boyunca servisimiz bulunmaktadırBulunduğu pozisyon itibariyle vardiyalı çalışabilecekTehlikeli ve Çok Tehlikeli işlerde çalışabilir raporu alabilecekFirmamızın bulunduğu sektör tehlike sınıfı gereği önemli bir hususturErkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak


Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Makina, Metal İşleri, Torna Tesviye, Makina Bakım, vb. Bölümlerinden mezun ya da alanında ustalık belgesi/Mesleki Yeterlilik Belge sahibi. Ekip Çalışmasına yatkın, sürekli gelişim ve öğrenmeye istekli. Tercihen Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne yakın bir bölgede ikamet eden ya da edebilecek olan. Bergama ve Karabağlar-Aliağa Organize Bölgesi güzergahında anayol boyunca servisimiz bulunmaktadır. Bulunduğu pozisyon itibariyle vardiyalı çalışabilecek. Tehlikeli ve Çok Tehlikeli işlerde çalışabilir raporu alabilecek. Firmamızın bulunduğu sektör tehlike sınıfı gereği önemli bir husustur. Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (24.06.2002 - 27.05.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 29 Mayıs Çarşamba Günü Saat 14:15 de Menemen Belediyesi İşkur Hizmet Noktasında ( Ek Hizmet Binası 1kat) ALİAĞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BERGAMA , KARŞIYAKA , MENEMEN , KONAK , ÇİĞLİ , BAYRAKLI , KARABAĞLAR İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Gülsüm Hanım Ünvan : İK Uzmanı Telefon : 902326215501 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902326215501

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ALİAĞA veya Edmeg İzmir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder