İŞ İLANI DETAYI

NOT: Firmanın 29.08.2024 Perşembe günü saat 13:30 daTuzla İŞKUR Hizmet Merkezinde Yayla MahToplu iş görüşmesi var.Havacılık ve savunma sanayi sektöründe faaliyet şirketimiz için CNC Torna Operatörü aramaktayız.Tercihen Endüstri Meslek Lisesi ve-veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu Tercihen Torna-Tesviye, Makina bölümlerindenCNC Torna tezgahlarında operatörlük tecrübesi olan Teknik resim okuma - anlama becerisi olanTemel ölçüm ekipmanları kullanabilenAskerlik görevini tamamlamış erkek adaylar için3 vardiya düzeninde çalışabilecekİstanbul Anadolu yakasında yada Kocaeli -Gebze civarında ikamet eden


Yemek + Servis Üç ayda bir çift maaş - Bayram parası - iş elbisesi dışında ayrıca elbise yardım parası - Temizlik paketi. Çalışma şekli: 07:00-15:00 – – 15:00-23:00 – – 23:00-07:00 Servis güzergâhı: Maltepe – Kartal – Pendik – Tuzla – Gebze – Darıca – Çayırova Diğer detaylar iş görüşmesinde belirlenecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -65 (25.09.2006 - 28.08.1959 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : İSTANBUL ENDÜSTRİ VE TİCARET SERBEST BÖLGESİ AYDINLI SERBEST BÖLGE MAHALLESİ 6. SOKAK NO:5 34957 TUZLA / İSTANBUL TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , TUZLA , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Ece KÖSE/Şeyma Hilal TEKİN Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902165814000 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : * Üç ayda bir çift maaş * Bayram parası * iş elbisesi dışında ayrıca elbise yardım parası * Temizlik paketi...

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Tuzla
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902165814000

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Tuzla veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.