İŞ İLANI DETAYI

CNC TORNA FREZELER VE KALİTE KONTOLDE; SERİ ÜRETİMDE ÇALIŞACAK TECRÜBELİ TECRÜBESİZ OPERATÖRLER USTA ALINACAKTIRFABRİKAMIZ SELİMPAŞA ORTAKÖY SANAYİ BÖLGESİNDEDİR.HAFTANIN 5 GÜNÜ VARDİYALI ÇALIŞILMAKTA 15 GÜNDE 1 VARDİYA DEĞİŞMEKTEDİRVARDİYA SAATLERİ GÜNDÜZ 07:00-17:00 GECE 17:00-03:00E5 ÜZERİ BÜYÜKÇEKMECE- SELİMPAŞA-ARASI VE SİLİVRİ GÜMÜŞYAKA-ÇANTA'DAN SERVİS VARDIR BU GÜZERGAHA YAKIN İKAMET EDENLERİN BAŞVURULARI DEĞERLENDİRİLECEKTİRDİĞER BÖLGELER KABUL EDİLEMEMEKTEDİR.TERCİHEN MESLEK LİSESİ, TEKNİK LİSE, ÖN LİSANS: MEKATRONİK, MAKİNE VE İLGİLİ BÖLÜMLERDEN MEZUN; UZUN YILLAR ÇALIŞABİLECEK KİŞİLER ARANMAKTADIR.ÜCRET TECRÜBE VE DENEYİME GÖRE FİRMAMIZDAKİ İKİLİ GÖRÜŞME İLE BELİRLENECEKTİRBAŞVURULARIN BİZZAT FİRMAMIZDA YAPILMASI GEREKMEKTEDİR.


VARDİYALI ÇALIŞABİLEN; TAKIM ÇALIŞMASINA UYGUN; KALİTE BİLİNCİ YÜKSEK; ÜRETİMDE YETERLİ FİZİKİ ŞARTLARI SAĞLAYABİLECEK YAPIDA AZİMLİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VARDIR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SELİMPAŞA MH.6162 SK.NO:10 SİLİVRİ / İSTANBUL SİLİVRİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİLİVRİ , BÜYÜKÇEKMECE İrtibat Bilgileri : İsim : AHMET ERDOĞAN Ünvan : Telefon : 905426838018 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905426838018

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg SİLİVRİ veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.