İŞ İLANI DETAYI

TRAKTÖR ÜRETİMİ alanında faaliyet gösteren firmamız için,22-45 yaş aralığında,En az Ortaöğretim mezunu,Erkek,Yemek var, Servis var.Akyazı, Geyve,Sakarya Merkez,Söğütlü,Adapazarı,Erenler,Arifiye,Serdivan3 vardiyalı çalışma sistemi vardırİlana başvuran adaylar Başak Traktör-Arifiye Firması güvenlik biriminden başvuru yapmalıdır.


Teknik resim okuyabilen ve Talaşlı imalat ve Cnc tolerans, Iso normları bilgisi olan adayları firmamıza iş başvurusunda bulunmalarını beklemekteyiz.Meslek Lisesi veya MYK Belgesi OlanForklift ehliyeti olan ve forklift kullanma konusunda tecrübeli.Öğrenme kabiliyeti yüksek, gösterilen işi çabuk kavrayanAskerliğini yapmış Tercih sebebi3 Vardiya Çalışabilecek.Merkez de oturan adaylar öncelikliMüracaat için fabrikamıza başvuru yapılmasını rica ederiz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (10.09.2002 - 12.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HANLI SKARYA MAH. ATSO SOK NO:33 ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : SAKARYA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Murat Bey Ünvan : Telefon : 902642958300 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Arifiye
Pozisyon : Tornacı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902642958300

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Tornacı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Arifiye veya Edmeg Sakarya Tornacı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder