İŞ İLANI DETAYI

LAZER MAKİNASINDA KESİLECEK SACLARIN HAZIRLANMASI,TEZGAHA YERLEŞTİRİLMESİ,KESİM İŞLEMİNİN YAPILMASI,KESİLEN PARÇALARIN PAKETLENMESİ,MAKİNANIN TEMİZLİK VE BAKIMI


20-30 YAŞ ARALIĞINDA,ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ,EN AZ LİSE MEZUNU MESLEK LİSESİ MEZUNU OLANLARA ÖNCELİK TANINACAKTIR,DAHA ÖNCESİNDE FABRİKA ORTAMINDA BULUNMUŞ,HEM BİREYSEL HEMDE TOPLU ŞEKİLDE İŞ YAPABİLME YETENEĞİNE SAHİP OLMASI GEREKMEKTEDİR,ÇALIŞMA TEK VARDİYA ŞEKLİNDE 08.00 - 18.00 SAATLERİ ARASINDADIR.CUMARTESİ ÖĞLEYE KADAR, PAZAR GÜNÜ TATİLDİR.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Bornova
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Bornova veya Edmeg İzmir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder