İŞ İLANI DETAYI

İmalat departmanında çalıştırılmak üzere,Tekniğe uygun olarak CNC Lazerle kesme işlemlerini yapabilecek OPERATÖR alınacaktır.Mesai Saatleri : 07:00 - 17:00Cumartesi-Pazar çalışma yokturİş yoğunluğuna göre mesai veya vardiya yapılabilmektedir.Servis - Yemek mevcuttur.Çalışma şartları ve detaylar yüzyüze görüşmede belirtilecektirİŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, firmaya görüşmeye gidebilirsiniz.


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMAKİNE TEKNOLOJİSİEndüstri Meslek Lisesi Metal Teknolojileri Bölümü Mezunu ya da Milli Eğitim onaylı Metal Teknolojileri alanı Ustalık Belgesi veya İlgili Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip veya belge alım eğitimine katılabilecekLazer makinesi kullanımında en az 1 yıl deneyimli,Paslanmaz sac ve metal işlerinde çalışmakta,Vardiya ve mesai sorunu olmayan,Takım çalışmasına yatkın,Askerlikle ilişiği olmayanEskişehir de ikamet eden-edebilecek olan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder