İŞ İLANI DETAYI

> Talaşlı imalat alanında faaliyet gösteren firmamız için,>28-50 yaş aralığında,> En az lise mezunu> Erkek> Sakarya Beşköprüdeki atölyemizde ileri düzeyde CNC torna ve frezeler için CAD-CAM yapabilen işinde uzman Atölye amiri aranmaktadır.> Yemek var, Servis yok> Çalışma gün ve saatlerimiz hafta içi 09.00-18.00 cumartesi ise 09.00-13.00 dır.> Başvuru şekli telefonla randevu alınarak yüz yüze yapılacaktır.


CAD-CAM konusunda uzman,İşleme bilgisi tam,İş takibi ve planlaması yapabilen,Ekip şeklinde çalışmaya uygun yönetici aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Erkek 28- -50 (21.08.1996 - 26.07.1974 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Mühendislik Fakültesi Farketmez Lisans Endüstri Meslek Lisesi Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi) Lise ve Dengi Okul Farketmez Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BEŞKÖPRÜ MAH. SALKIM 2 SOK. NO:18 SERDİVAN / SAKARYA SERDİVAN SAKARYA / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : EMRE SOLAK Ünvan : FİRMA MÜDÜRÜ Telefon : 905426574443 E-posta : info@sakaryaendustri.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 35000 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 60000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Serdivan
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905426574443
info@sakaryaendustri.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg Serdivan veya Edmeg Sakarya Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder