İŞ İLANI DETAYI

CNC Freze OperatörüMakine imalatı alanında faaliyet gösteren şirketimizin, Sapanca-Maşukiye de faaliyet gösteren fabrikasında çalıştırılmak üzereTercihen Meslek Liselerin Metal veya Makine Teknolojileri bölümlerinden mezun,Teknik resim okuma bilgisi olan,Ölçü aletlerini kumpas, kullanabilen,Makine parçaları imalatı konusunda tecrübeli,İşlenecek parçaların tezgaha bağlanıp, sıfırlanması, takımların sıfırlanması, programların kontrollü şekilde çalıştırılması,Etkin iletişim becerisine sahip, takım çalışmasına yatkın,Sorumluluk alanıyla ilgili diğer ekiplerle koordineli ve planlı çalışabilen,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,İzmit, Kartepe, Sakarya, sapanca leçelerin de ikamet eden,“CNC Freze Operatörü” aramaktayız.Servisimiz sapanca maşukiye istikametinde vardır.


Takım Çalışmasıaskerliğini yapmış,düzenli çalışaçabilecek,sapanca maşukiye bölgesinde ikamet eden


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -35 (19.04.2004 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -35 (19.04.2004 - 22.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : YANIK MAH. MEŞELİK 1 SOK NO:67 SAPANCA SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAPANCA İrtibat Bilgileri : İsim : UĞUR UZUN Ünvan : İMALAT MÜDÜRÜ Telefon : 902623542217 E-posta : uzun@nisanmakina.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 17500 TL (AGİ Dahil Değil) En Çok Ücret : 19000 TL

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
İlçe : Sapanca
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902623542217
uzun@nisanmakina.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Sakarya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sakarya, Edmeg SAPANCA veya Edmeg Sakarya Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sakarya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder