İŞ İLANI DETAYI

Türkiye ve Almanya’da faaliyet gösteren Ates groupe, Kuru buz sektöründe ve makine imalatı alanında sahip olduğu 25 yıldan uzun süreli deneyimi ile birlikte sektöründe yenilikçi çözümleri ile hizmet vermeye devam etmektedirBüyüyen ve gelişen organizasyonunda Kocaeli Kartepe ve çevresinde ikamet eden veya edebilecek Cnc Freze Operatörüne ihtiyaç duymaktadır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMalzeme, takım konusunda yetkin, el becerisi ve teknik bilgi sahibi olan.Bu bilgi doğrultusunda sorumluluğu altında bulunan makineyi tertip ve düzen çerçevesinde kullanabilecek.Üreteceği parçayı teknik resme uygun üretilip üretilmediğini kontrol edebilecek.İş güvenliği kurallarına uygun çalışacak.Tercihen Endüstri Meslek LisesiEn az iki yıl CNC Operatörlüğü yapmış3 eksen işleme tecrübesi olan tercihen Mitsubishi,Teknik Resim okumayı bilen,Kesici takım ve elmas uç bilgisi olan,Ölçüm aletleri kumpas, mikrometre vs bilgisi olan,Dikkatli ve sorumluluk sahibi,Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,Gerektiğinde Mesai yapabilecek ve vardiyalı çalışabilecek,Ekip ve Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek,Pratik düşünebilen ve sorgulayan,B sınıfı ehliyeti olan,Aktif olarak araç kullanabilen,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, CNC Torna-Freze Operatörü arıyoruz.Körfez, İzmit, E-5 istikametinde servisimiz bulunmaktadır.Pozisyon için değerlendirilecek adaylar, mesleğini severek benimsemiş, konusunda uzun süre çalışarak uzmanlaşmak isteyen ve fazla mesai vb. koşullar ile ilgili çekincesi olmayan adaylar arasından seçilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 22- (4.09.2002 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARI MEŞE MAH. ARPALIK SOK. NO:13 KARTEPE KARTEPE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTEPE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Suna Özesen Ünvan : Sorumlu Telefon : 905323057504 E-posta : kurubuz@ateskurubuz.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf En Az Ücret : 17002,2 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Kartepe
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905323057504
kurubuz@ateskurubuz.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Kartepe veya Edmeg Kocaeli Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder