İŞ İLANI DETAYI

CNC FREZE OPERATÖRÜGENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIGenel NiteliklerEndüstri Meslek Lisesi ve-veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu Tercihen CNC, makine, kalıp, torna-tesviye veya ilgili bölümlerdenCNC yatay freze, CNC dik freze , tezgahlarını kullanabilen,En az 3 yıl bu makinelerde tecrübesi olan,Talaşlı imalat konusunda altyapısı olan,İyi derece teknik resim okuma - anlama becerisi olan,Ölçüm aletlerini kullanabilen manuel kumpas, manuel mikrometre,Vardiyalı sistemde çalışabilecek,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Takım çalışmasına uygun ve motivasyonu yüksek,İş sağlığı ve güvenliği kurallarına riayet eden,


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıGörev ve Sorumluluklar:Sorumlu olduğu makinaları düzgün ve verimli şekilde kullanarak iş emrinde belirtilen, teknik resme göre uygun parça işlemek,İşlenen parçaların ölçümlerini yapmak ve sonraki operasyon için ilgili stok alanına istiflemek,Planlanan üretimin süre ve kalite hedeflerine uygun olarak en yüksek verimde gerçekleştirilmesini sağlamak, iyileştirmeler için öneri vermek,Gün sonunda yapılan işleri operatör iş beyan formuna yazarak amirine raporlamak,Çalıştığı tezgâhın kendi sorumluluğundaki bakımlarını yapmak,Sorumlu olduğu tezgahtaki anormal durumları amirine zamanında bildirerek bakım emrinin açılmasını sağlamak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 30- -40 (11.10.1994 - 13.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FABRİKALAR MAHALLESİ KIRIKKALE SİLAH İHTİSAS OSB. 2.SK. NO:18/1 KIRIKKALE KIRIKKALE MERKEZ KIRIKKALE / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KIRIKKALE MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ZÜBEYDE BERK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905303300071 E-posta : ik@dunyasan.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırıkkale
İlçe : Kırıkkale Merkez
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905303300071
ik@dunyasan.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırıkkale ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırıkkale, Edmeg Kırıkkale Merkez veya Edmeg Kırıkkale Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırıkkale ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırıkkale Geneli İş İlanları