İŞ İLANI DETAYI

Uruk Endüstriyel Ürünler SanVe TicLtdŞtiİncesu OSB Yerleşkesi TUSAŞ Savunma Sanayi ve Havacılık Projelerinde İmalat Biriminde Görevlendirilmek Üzere, Meslek liselerinin ve meslek yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun,CNC freze-torna tezgahından ve üretilen parçaların tesfiyesinden sorumlu,CNC fereze-torna tezgahında ayar yapabilen, manuel olarak program yazabilen, G kodlarına hakim,CNC fereze-torna tezgahında malzemelerin sıfırını alabilen, takımların sıfırını alabilen,Üretilecek veya üretilen parçayı 3 boyutlu olarak düşünüp, yorumlayabilecek,Teknik resim okuma becerisine sahip,Yüzey toleransları, malzeme sertliği gibi teknik bilgilere hakim olan,SolidWorks CAD ve CamWorks CAM bilen,CAM programı kullanabilen, bilgisi olan,Ölçüm cihazları kalibrasyon, test masası kullanabilen,ERP ve MRP sistemleri ile çalışmış olan veya çalışabiliyor olan,Kalite yönetim sistemlerine uygun çalışabilecek,İş takibi ve organizasyon becerileri gelişmiş,Titiz ve disiplinli çalışmaya önem veren,Takım çalışması ve iletişim konusunda iyi olan,Pratik çözümler geliştirebilen, çok yönlü düşünebilen,Erkek adaylar için tercihen askerlik hizmetini tamamlamış,Esnek çalışma mesai ve 3 posta vardiya sisteminde çalışmaya uygun,CNC Freze Tezgahı Operatörü çalışma arkadaşı arıyoruzBAŞVURU İÇİN:1Www.iskur.gov.tr URL adresi üzerinden T.CKimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapınız.2Kendinizle alakalı profilinizi tamamlayınız.3Firmanın ilanı için “BAŞVUR” butonuna tıklayınız ve başvurunuzu tamamlayınız.4Tercihe göre info@uruk.com.tr e-posta adresine CV özgeçmiş dosyanızı e-posta göndererek, İşKur üzerindenbaşvuru yaptığınızı belirtebilirsiniz.5Tercihe göre 0 530 207 78 58 numaralı telefondan Whatsapp üzerinden de başvurunuz hakkında bilgiverebilirsiniz.6İşKur üzerinden başvuru yapan adaylar arasından CV özgeçmiş incelenmesi tamamlanmasından sonra yüzyüze görüşme için randevu verilecektir.7BAŞVURU İÇİN YUKARIDA BELİRTİLEN ADIMLAR HARİCİNDE TELEFON NUMARALARI ÜZERİNDENVE ADRESE GELEREK GÖRÜŞME YAPMAYA ÇALIŞMAYINIZTÜM BAŞVURULAR TEK TEKDEĞERLENDİRİLECEK OLUP KESİNLİKLE OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİR GERİ DÖNÜŞSAĞLANACAKTIR.


Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeBAŞVURU İÇİN:1. www.iskur.gov.tr URL adresi üzerinden T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapınız.2. Kendinizle alakalı profilinizi tamamlayınız.3. Firmanın ilanı için “BAŞVUR” butonuna tıklayınız ve başvurunuzu tamamlayınız.4. Tercihe göre info@uruk.com.tr e-posta adresine CV özgeçmiş dosyanızı e-posta göndererek, İşKur üzerindenbaşvuru yaptığınızı belirtebilirsiniz.5. Tercihe göre 0 530 207 78 58 numaralı telefondan Whatsapp üzerinden de başvurunuz hakkında bilgiverebilirsiniz.6. İşKur üzerinden başvuru yapan adaylar arasından CV özgeçmiş incelenmesi tamamlanmasından sonra yüzyüze görüşme için randevu verilecektir.7. BAŞVURU İÇİN YUKARIDA BELİRTİLEN ADIMLAR HARİCİNDE TELEFON NUMARALARI ÜZERİNDENVE ADRESE GELEREK GÖRÜŞME YAPMAYA ÇALIŞMAYINIZ. TÜM BAŞVURULAR TEK TEKDEĞERLENDİRİLECEK OLUP KESİNLİKLE OLUMLU VEYA OLUMSUZ BİR GERİ DÖNÜŞSAĞLANACAKTIR. İMKANLAR:1. Ulaşım için servis aracımız mevcuttur.2. Öğle yemeği firmamız tarafından anlaşmalı olduğumuz yemek şirketi aracılığıyla sağlanmaktadır. Yemek ücreti ödemesi yapılmamaktadır.3. Firmamızda fazla mesai ücreti ödemesi yapılmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (9.07.2006 - 10.06.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (9.07.2006 - 10.06.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Sultansazı İncesu OSB. 3. Cad. No: 23 38560 İncesu/Kayseri İNCESU KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : İNCESU , TALAS , KOCASİNAN , MELİKGAZİ , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Bilal URUK Ünvan : Genel Müdür Telefon : 905302077858 E-posta : bilal@uruk.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : İncesu
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302077858
bilal@uruk.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg İNCESU veya Edmeg Kayseri Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kayseri Geneli İş İlanları