İŞ İLANI DETAYI

Tercihen Endüstri Meslek Lisesi, Meslek Yüksekokullarının ilgili bölümlerinden mezun ve-veya Kalfalık, Ustalık veya Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip,CNC işleme merkezi veya CNC torna tezgahlarında 3 axis, 5 axis CNC tezgahlarında en az 1-3 yıl tecrübesi olan,CNC Tezgah veya Talaşlı İmalat konularında bilgili,Fanuc, Siemens ve Haidenhain kontrol panellerine hakim,Teknik resim okuyabilme konusunda bilgili,Takımlandırma ve talaşlı imalat konusunda bilgi ve deneyim sahibi,Mikrometre, kumpas, komparatör gibi ölçü aletlerini kullanabilme konusunda bilgi sahibi,Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayan CNC TEZGAH OPERATÖRÜ çalışma arkadaşları aramaktayız.


Esenyurt Akçaburgaz Mahallesinde 1964 yılından itibaren talaşlı imalat ve montaj konularında değerli müşterilerine hizmet vermekteyiz. Otomotiv, Beyaz Eşya, Savunma Sanayi ve Tarım Ekipmanları sektörlerinde, üreticilerin direkt üretim bantlarına ürün sevkiyatlarının yanı sıra, otomotiv yedek parça piyasasına da ürün tedariği sağlayan işyerimiz için CNC TEZGAH OPERATÖRÜ aranmaktadır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKÇABURGAZ MAH.3069.SOKAK NO:14 ESENYURT/ İSTANBUL ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESENYURT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : akın bey Ünvan : Telefon : 905398269159 E-posta : ik@asv.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905398269159
ik@asv.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Esenyurt veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.