İŞ İLANI DETAYI

Otomatik Tekstil Makinaları imalatı yapan firmamızda CNC Dik İşleme Merkezi operatörlüğü yapmak için;Sunulan Teknik çizimlere uygun olarak Tezgah ayarlayacak,Fanuc Kontrol Sisteminde seri olarak takım sıfırı ve parça sıfırı alabilecek,İşlenecek malzemeye göre uygun takım seçimini yapabilecek,Olası Sorunlara hemen müdahale edebilecek,Hatalı işlemleri engelleyecek,CAM programı tercihen EdgeCAM kullanabilen,Verilen Data ya ve teknik resme göre programı elle yazabilecek veya gerekliyse CAM programını yapıp CNC Dik İşleme Merkezi’ nde parçaları işleyebilecek,Talaşlı İmalat, CNC, Metal, Torna, Tesviye, Makine, Otomotiv bölümlerinden mezun ve-veya Talaşlı imalat sektöründe deneyimi ve bilgisi olan,CNC Dik İşleme Merkezleri konusunda bilgi ve deneyim sahibi,Teknik resim okuyup uygulayabilen ve ölçü aletleri kullanma bilgisine sahip


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeFanuc kontrol ünitesi kullanabilen;Askerlik görevini tamamlamış-muaf,Meslek Yüksek Okulu ve-veya Meslek Lisesi mezunu Mesleki eğitim almış,Sigara içmeyenBaşakşehir-İkitelli-Bağcılar-Esenler çevresinde ikamet eden,Konuyla ilgili yeterli altyapısı olan ama yetiştirilecek,Yaptığı işi seven, azimli, kararlı, tempolu ve dinamik çalışma arkadaşları arıyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Başakşehir
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Başakşehir veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.