İŞ İLANI DETAYI

Bütün elemanların CNC ile imalat mantığına ve teknik resim okuma ve buna göre işi yapma becerilerinin olması beklenmektedirTalaşlı İmalat bölümünde görevlendirilmek üzere belirtilen niteliklere sahip çalışma arkadaşları arıyoruz.SERVİS GÜZERĞAHLARI ARNAVUTKÖY ŞİRİNEVLERAVCILAR BAĞCILARBEYLİKDÜZÜ BAHÇELİEVLERSOĞANLIEYÜP SEFAKÖY-ESENYURT ESENLERGAZİOSMANPAŞA HALKALISULTANGAZİ İKİTELLİKARADENİZ MAH.


1983 Yılından beri Otomotiv Ana Sanayisine imalat yapmakta olan TS ISO 16949:2009 Kalite Yönetimi Sistemi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetimi ve TS 18001:2007 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim sistemine sahip şirketimizin üretim bölümlerinde çalıştırmak üzere ; CNC FREZE OPERATÖRLERİ aramaktayızTalaşlı imalat konusunda en az 1 yıl CNC FREZE makinelerde çalışmış veya yetiştirilmek üzere,Vardiyalı çalışabilecek, gerektiğinde mesaiye gelebilecek,Yoğun İş temposuna ayak uydurabilenErkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,İstanbul Avrupa Yakası' nda ikamet eden


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (25.04.2006 - 27.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HADIMKÖY MAH. ZÜBEYDE HANIM CAD. NO:9/1 ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GAZİOSMANPAŞA , BÜYÜKÇEKMECE , KÜÇÜKÇEKMECE , BAYRAMPAŞA , AVCILAR , BAĞCILAR , BAHÇELİEVLER , ESENLER , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : UFUK AKYÜREK Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 902126717580 E-posta : ik@senermekanik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Gaziosmanpaşa
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902126717580
ik@senermekanik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg GAZİOSMANPAŞA veya Edmeg İstanbul Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.