İŞ İLANI DETAYI

İşyeri Adı: ASKON DEMİR ÇELİK SANVE TİCA.ŞÇARDAKİşyerinin Faaliyet Alanı: Demir çelik ürünlerinden özel imalat yapmaYapacağı İşler:Askon Demir Çelik Çardak fabrikamızda çalışmak üzere Talaşlı İmalat Operatörü arayışımız bulunmaktadır.Aranan Özellikler:Yetiştirilmek üzere,Tercihen Meslek lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının makine bölümünden mezun olmak, Cnc kontrollü talaşlı imalat tezgahlarında çalışmış Dİk işlem, Double colum, Bohrwerk tercihen 5 eksen tezgah kullanmışTeknik resim okuyabilen,Mesaili ve vardiyalı çalışmaya engeli olmayan,Ekip çalışmasına yatkın, dikkatli, çalışkan ve özverili,Ölçü aletleri kullanma yetkinliğine sahip,kumpas, mikrometre, komparatör Öğrenmeye istekli ve hevesli olmak, Çalışma Saatleri ve Tatil Günü: Pazartesi-Cuma 08:00-17:30 arasıdırCumartesi ve pazar günleri tatildir.Servis Güzergahları: BAĞBAŞI-YSE-ÜÇGEN-SEVİNDİK-GARAJ, SALTAK-İSTİKLAL-İLBADE-ÜÇLER.Olanaklar:Maaş, Servis, Yemek.: Maaş görüşmede belirtilecektirÖğle yemeği vardırServis vardırKurban ve Ramazan Bayramı İkramiyesiYılda 2 kez maaş artışı yapılmaktadır.Görüşülecek kişi: Mehmet BilginTelefon numarası: 0258 371 76 97İlana başvuru yapmak için aşağıdaki BAŞVUR butonuna tıklayınız.Ayrıca aşağıdaki irtibat numarasından randevu alıp görüşmeye gidiniz.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 5. CADDE NO:2 ÇARDAK DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇARDAK İrtibat Bilgileri : İsim : Mehmet Bilgin Ünvan : Telefon : 905354552690 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
İlçe : Çardak
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905354552690

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Denizli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Denizli, Edmeg ÇARDAK veya Edmeg Denizli Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Denizli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder