İŞ İLANI DETAYI

Makine yedek parça imalatı yapan firmamızda çalıştırılmak üzere dolgun maaş ile deneyimli çalışma arkadaşı arıyoruz.İŞ TANIMIKullanmakta olduğu makina ve teçhizatı talimatına uygun şekilde kullanmak,Gerekli ölçü aletlerini tekniğine uygun şekilde kullanmak ve muhafaza etmek,Üretilmesi istenen ürünü teknik resme uygun, kaliteli ve zamanında üretmek,Resmi tatillerde ve haftasonları çalışmamız yoktur,tatildir.MESAİ ÜCRETİHafta içi mesaiye kalinirsa; saat ücreti x 1,5 katHaftasonu mesaiye gelinirse;saat ücreti x 2 katşeklindedirİşletmemizde sabah kahvaltısı mevcuttur.Simit veya ÇorbaSümer alışveriş merkezinin üst tarafındaki iki petrollere servisimiz vardır.Maaş yüzyüze görüşülecektir.


Meslek Lisesi, Teknik lise ve/veya MYO mezunu,Talaşlı imalat ve CNC Operatörlüğü üzerine tecrübeli,Teknik resim okuyabilen, meslek ile ilgili ölçü aletlerini kullanabilen,Ekip çalışmasına yatkın,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,Denizlide ikamet eden/edebilecek. CNC DİK İŞLEME MERKEZİ TEZGAHI OPERATÖRÜ ARIYORUZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ZAFER MAHALLESİ KAYNAK CADDESİ NO 18 MERKEZEFENDİ MERKEZEFENDİ DENİZLİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : DENİZLİ İrtibat Bilgileri : İsim : Gökhan EKŞİ Ünvan : Muhasebe Sorumlusu Telefon : 905335937595 E-posta : muhasebe@kayabasi.co
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği Sosyal Olanaklar (Diğer) : Sabah kahvaltısı(Simit veya Çorba)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Denizli
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905335937595
muhasebe@kayabasi.co
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder