İŞ İLANI DETAYI

Firmamıza çalışmak üzere CNC bölümünde çalışacak disiplinli , konusunda tecrübeli eleman alınacaktır .Erkek aday ise askerliğini yapmış İşleme merkezlerinde parça sıfırlama , takım ofseti alma , kontrollü program çalıştırma vbTemel konularda deneyimli ,Yakın gelecekte CAM programlama ve benzeri üst seviye konularına ilerlemeye ve öğrenmeye açık , CNC tezgahını hazırlayarak çalıştırmak ve işlenecek olan malzemenin komutlarını sisteme girmek ,İş için hazırlanan mekanik çizimleri doğru ölçülerde hatasız ürün üretimi sağlamak ,Hammadde ya da parça olarak kullanılan malzemeleri makinelere yüklemek ,bağlamak ,Makinenin bakımlarının yapılması ve kontrol edilmesini sağlamak ,Önce işçi sağlığı düşünülerek iş güvenliği ve yönetmeliğine uygun bir şekilde çalışmak .


İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NİLÜFER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 113.SK NO:23 NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : BERNA TUNA Ünvan : İnsan Kaynakları Müdürü Telefon : 905386150024 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905386150024

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder