İŞ İLANI DETAYI

Kalıp,Makina ve Kaynak fikstürü imalatı olan firmamızda çalışmak üzere cnc freze opreratörü aranmaktadırÇalışma saatleri 2 vardiyadır ve 08:00-18:00-22:00-08:00 şeklindedirServis yokYol parası verilmektedir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek lisesi ya da yüksek okul mezunu,Makina, tesviye, kalıp bölümlerinden mezun,Bilgisayarı temel seviyede kullanabilen,Fanuc ve Mitsubishi üniteli tezgahta çalışabilen,Kesici takımmatkap bileme,klavuz çekme,rayba, bara ve ölçü aletlerini kullanabilen,Tezgahtan çıkan iş parçalarının tesviyesini yapabilecek,Verilen işin zamanında yapılmasına ve planına uyacak,Vardiyalı çalışabilecek,Askerlik problemi olmayan,Çalışma saatlerine iş başlama, iş bitiş,çay ve yemek molalarına uyacak,Esnek fazla mesai saatlerine uyabilecek,Öğrenmeye ve kendini geliştirmeye açık,İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -35 (17.10.2004 - 18.09.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MİNARELİ ÇAVUŞ MH.106.(290) SK. NO:45/1 NİLÜFER/BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Engin kartalmış Ünvan : Firma sahibi Telefon : 905325847914 E-posta : e.kartalmis@kbka.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Ulaşım Ücreti Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905325847914
e.kartalmis@kbka.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder