İŞ İLANI DETAYI

Sanayi kayışları alanında faaliyet gösteren firmamıza atölye üretim faaliyetlerinde istihdam edilmek üzere tecrübeli CNC OPERATÖRÜ alınacaktır.En az 2 sene fabrika veya atölye ortamında çalışmış,Meslek öğrenme isteği ve azmi olan,İş disiplini ve ahlakına sahip,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.Teknik NiteliklerCnc dik işleme merkezi veya freze tezgahı kullanabilen,Mitsubishi M80 panel kullanmış.,Ölçüm araçlarını iyi derecede kullanabilen Mekanik kumpas vb,Teknik resim okuma ve yorumlama becerisine sahip,Meslek Lisesi ve-veya Meslek Yüksek Okullarının CNC, Metal İşleri, Makine, Tesviye vbBölümlerinden mezun.Üretimde CNC dikey işleme merkezi , su jeti kesim , CNC freze gibi bilgisayar destekli üretim cihazlarında iş akışına uygun şekilde verilen görevleri yerine getirmekÇALIŞMA SAATLERİ : 07:20-17:30 İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİRŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


1. YILDIRIMSelçukbey Caddesi Selçukbey, Bağlaraltı, Siteler MahalleleriTeyyareci Mehmet Ali Caddesi Davutkadı, Yediselviler, Yeşilyayla, Mehmet Akif Ersoy, Baruthane, Mesken, Değirmenlikızık MahalleleriGökdere Bulvarı Namazgah, Yeşil, Kurtoğlu, Meydancık, Selimzade MahalleleriEmirsultan Caddesi Karamazak, Emirsultan Mahalleleri2. OSMANGAZİHaşim İşcan Caddesi - Kemal Bengü Caddesi Ebu İshak, Elmasbahçeler, Demirtaşpaşa Doğanbey TOKİ, Tayakadın,Altıparmak Aktarhüssam, İntizam, Selimiye, Şehabettinpaşa, Altıparmak MahalleleriÇekirge Caddesi Çekirge, Kükürtlü, Dikkaldırım MahalleleriFatih Mahallesi, Kanalboyu Caddesi Çirişhane, Soğanlı, Çiftehavuzlar MahalleleriDoktor Sadık Ahmet Caddesi-Ziraat Bankası Önü Gaziakdemir, Küplüpınar MahalleleriÇırpan, Sırameşeler, Paşaçiftliği, AcemlerHürriyet Caddesi Üzeri Soğukkuyu, Hürriyet, Adalet, İstiklal, Bağlarbaşı Mahalleleri3. NİLÜFERFSM Bulvarı Esentepe, Fethiye Mahalleleri,Nilüfer Hatun Caddesi Fethiye, Cumhuriyet, Ataevler Mahalleleriİzmir Yolu Üzeri Karaman, İhsaniye, Barış , Konak MahalleleriGörükle Göçmen Konutları Dumlupınar, Kurtuluş, Balkan Mahalleleri


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÖRÜKLE SANAYİ BÖLGESİ DUMLUPINAR MAH. GÜMÜŞ CAD. NO:5 NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : merve özen Ünvan : Telefon : 902244435555 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902244435555

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder