İŞ İLANI DETAYI

Nilüfer/Çalı bölgesinde bulunan firmamızda istihdam edilmek üzere;Cnc freze konusunda deneyimliParça işlemeyi bilenParça sıfırlamayı bilenTek vardiya şeklinde çalışabilecekErkek adaylar için askerlik hizmetini yerine getirmişDisiplinli düzgün çalışacakCnc freze operatörü arayışımız mevcuttur.Servis güzergahı 1 : Gürsu’dan başlamakta Ankara yolu üzerinden devam ederek İzmir yoluna giriş yapıp firmamıza gelmektedir.Servis güzergahı 2 : Emek’ten başlamakta , Yunuseli-Hürriyetten Acemler yolu üzerinden devam ederek Carrefour üst geçitinden İzmir yoluna giriş yapıp firmamıza gelmektedir


“İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜVAKİT LOGİSTİCS ŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. & ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -5027.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇALI MH. 41. SK NO:3 NİLÜFER BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : NİLÜFER , OSMANGAZİ , YILDIRIM , GÜRSU , BURSA/MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : MELİKE HANIM Ünvan : Telefon : 902244824870 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902244824870

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg NİLÜFER veya Edmeg Bursa Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder