İŞ İLANI DETAYI

Firmamıza;Meslek Lisesi mezunuÖlçü aletleri kullanabilen Mikrometre, Mihengir, Kumpas, Sertlik ölçüm vb.Teknik Resim okuyabilenCNC Freze ile en az 5 yıl çalışma deneyimine sahip, tercihen Kalıphanede çalışmışMazatrol kontrol ünitesinde tercihen 2 yıl deneyim sahibi ve kod yazabilen,Tercihen Siemens ve Heidenhain Kontrol ünitelerinden en az birinde deneyim sahibi,Kalıpçılık bilgisine sahip 3 boyutlu düşünebilme yeteneğine sahipTalaşlı imalat bilgisi olan CNC Freze Operatörü aranmaktadır.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÇalışma koşulları ve maaş işverenle görüşülecektir.Cumartesi Pazar ve resmi tatillerde çalışma yok, ihtiyaca göre fazla mesai olabiliyor.Sincan, Yenikent, Etimesgut, Eryaman, Batıkent, Yenimahalle, Keçiören, Çankaya, Mamak ilçelerine servisimiz vardır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder