İŞ İLANI DETAYI

Aksa Çelik firmasına acilen takım tezgahları kullanabilen matkap, testere vsÜrün parçalarını birleştirecek eleman aranmaktadır.En az B sınıfı ehliyeti bulunan, aktif araç kullanan eleman alınacaktır.Meslek liselerinin torna, tesviye, makine, metal işleri bölümlerinden mezun olunmasu tercih sebebidirŞartlar firma yetkilisi ile görüşülecektir.İnternet sitemizden başvuru yaptıktan sonra firma iletişim bilgileriyle iletişime geçebilir, randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.Kurumumuza gelip İş ve Meslek Danışmanınızla görüşüp gönderme formu alarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Eli işe yatkın, disiplini olan, sorumluluk sahibi, dinamik


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AHMET TURAN GAZİ OSB 7. SK NO:2A OSB SİVAS MERKEZ SİVAS / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİVAS MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Abdullah Bey Ünvan : Telefon : 905432302282 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sivas
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905432302282

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Sivas ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Sivas gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Sivas ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Sivas İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder