İŞ İLANI DETAYI

İmalat bölümünde çalışacak Abkant Operatörü alınacaktır.İş Tanımı;Üretimi gerçekleştirirken istenen kayıt ve raporları tutmak,Şirketin amaç, ilke ve talimatlara uygun olarak işin tam olarak yapılabilmesi için gerekli olan iş öncesi hazırlıkları yapmak,Operasyon sırasında meydana gelebilecek önemli arızaları duyurmak,Basit arıza veya hatalarda gerekli müdahalelerde bulunmak,Çalışılan yerin ve kullanılan tezgâhın bakım-temizliğini yapmak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olmak.Saç şekillendirme ve bükme işlemlerinde tecrübeliİstenen Yetenek ve UzmanlıklarErkekler için askerlik hizmetini tamamlamış,Teknik resim okuyabilen ve ölçüm aletleri kullanabilen,Saç büküm konusunda kendine güvenen,Gerektiğinde mesaiye kalabilecek,Kalıp bağlama, sökme programı konusunda bilgisi olan,Yoğun iş temposuna ayak uydurabilen,NOT: Çalışma saatlerimiz hafta içi sabah 07:00-17:00 saatleri arasındadırHaftada 5 gün çalışma vardır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışmasıİmalat bölümünde çalışacak Abkant Operatörü alınacaktır.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder