İŞ İLANI DETAYI

Torbalı da faaliyet gösteren firmamız için;Tercihen MYO, Meslek Liseleri veya Ön lisans ilgili bölümlerinden mezunTeknik resim okuyabilen Ekip çalışmasına yatkın, çözüm ve sonuç odaklıİletişim yeteneği güçlüSorumluluk alabilenErkek adaylar için askerliğini tamamlamışABKANT Operatörü pozisyonunda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı aramaktayızİzmir Torbalı, Gaziemir, Karabağlar, Buca veya civarında ikamet eden,buralara servisimiz vardır ayrıca servis güzergahı daha detaylı görüşülecektirMesai hafta içi 08:00 – 18:30 olup variya yokturMaaş çalışanın yetkinliğine göre değişecek ve yüz yüze görüşme sonrası teklif verilecektirFabrikada yemek veriyoruz


Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübeİlgilenenler ve daha detaylı görüşmek isteyen adaylar bizimle ik@canozanpano.com.tr mail adresimizden irtibata geçebilirler.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Torbalı
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Operatör iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Torbalı veya Edmeg İzmir Operatör gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder