İŞ İLANI DETAYI

Bolka Güzellik firmasına, estetisyen belgesi olan cilt bakım ve güzellik uzmanı mesleğinde 18-45 yaş aralığında bayan eleman alınacaktırYemek firma tarafından kaşılanmakta olup diğer şartlar işveren yetkilisi ile görüşme esnasında belirtilecektir.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeBolka Güzellik firmasına, estetisyen belgesi olan cilt bakım ve güzellik uzmanı mesleğinde bayan eleman alınacaktır. Yemek firma tarafından kaşılanmakta olup diğer şartlar işveren yetkilisi ile görüşme esnasında belirtilecektir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ULUÇ MAHALLESİ 1131. SOKAK HAN APT. NO:1 İÇ KAPI NO: 1 KONYAALTI ANTALYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ANTALYA MERKEZ , KEPEZ , MURATPAŞA , KONYAALTI İrtibat Bilgileri : Ad Soyad : Pınar Sezgin Karataş Ünvan : Doktor Telefon : 905055219210 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Pozisyon : Güzellik Merkezi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905055219210

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder