İŞ İLANI DETAYI

Esenyurt ta bulunan Pelit Çikolata Fabrikası için Erkek Üretim Elemanları alınacaktır.- Çikolata üretim sürecine aktif olarak katılım,- Üretim hattında çikolata üretimine yardımcı olmak,- Üretim sürecinde kalite ve hijyen standartlarının korunmasını sağlamak,- Üretim alanının temiz ve düzenli olmasını sağlamak.


- Tercihen gıda sektöründe üretim tecrübesi olan,- Hijyen kurallarına dikkat eden ve uygulayan,- Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,- Sorumluluk sahibi ve dikkatli,- Askerlik hizmetini tamamlamış, - Tercihen Esenyurt ve çevresinde ikamet eden.Haftanın 6 tam günü vardiyalı çalışma vardır. 07:30 - 17:00 - 17:00 - 02:00Servis-Kahvaltı-Yemek-Sigorta-Asgari ÜcretHijyen kuralları gereği kurumumuzda erkek personel sakal ve bıyık bırakmamaktadır.Koza mahallesi 1678 sokak No:19 Esenyurt adresinde bulunan fabrikamıza gelip şahsen başvuru yapabilirsiniz. Evren Oto Sanayi Sitesi içi - Akbatı Avm arkası


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Üretim Elemanı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İstanbul Pelit Çikolata ve Gıda San. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!