İŞ İLANI DETAYI

Çift iğne makinesi ile uygun dikiş tekniklerini kullanarak giysi üretimi yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.


Çift İğne Makineci; İşletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak:a Çift iğne makinesinin donanımı ve çalışma prensibib Çift iğne makinesine ayak takma işlemlerini yapmak,c Çift iğne makinesine iğne takma işlemlerini yapmak,d Çift iğne makinesine iplik takma işlemlerini yapmak,e Çift iğne makinesinde dikiş ayarı yapmak, f Makinede çift iğne dikişi yapmak g Çift iğne makinesinin günlük temizlik işlemleri yapmak,h Çift iğne makinesini yağlamak,i Çift iğne makinesinde basit arızalar gidermek, vb. görev ve işlemleri yerine getirir.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Okur Yazar Olmayan En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : Güngör Mah.1021 sokak No:4 YÜKSEKOVA HAKKARİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YÜKSEKOVA İrtibat Bilgileri : İsim : Rıdvan YILMAZ Ünvan : Telefon : 905419630418 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Hakkari
İlçe : Yüksekova
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905419630418

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Hakkari Geneli İş İlanları