İŞ İLANI DETAYI

Bölümü ile ilgili sipariş listesini hazırlamak,satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek,Stoklarını kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak tamamlanmasını sağlamak,Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarının prosedürlere, talimatlara uygun olarak yerine getirmek,Şefinden gelen direktifler doğrultusunda iş akışının sağlamak,İhtiyaçlar konusunda şefine bilgi akışında bulunmak,Hijyen koşullarının sürekliliğini sağlayabilmek.


Üniversitelerin Turizm ve Otelcilik bölümlerinden mezun,Benzer pozisyonlarda en az 3 yıl deneyimli,Temel mutfak kurallarını ve hazırlık tekniklerini bilen,Mutfak hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi,Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilecek.   Avantgarde Refined Kapadokya Oteli’mizde görev almak üzere Chef de Partie arayışımız mevcuttur.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Nevşehir
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Nevşehir AVANTGARDE HOTEL İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder