İŞ İLANI DETAYI

Turizm SektörününTRENDYmarkası Trendy Lara  otelimizde istihdam edilmek üzereaşağıdaki niteliklere sahip, Chef De Partie pozisyonundaekibimize  Değer  katabilecek çalışma arkadaşları aranmaktadır.


Planlama, organize etme ve kısım yönetiminde tecrübeli,Dış görünüşüne ve kişisel hijyenine önem gösteren,Misafir memnuniyeti odaklı çalışabilecek,Takım çalışmasına yatkın olan, gelişime açık,İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,Chef De Partie ihtiyacı bulunmaktadır.                                      ÇALIŞAN ADAYLARI ÖNEMLİ ÖN BİLGİLENDİRME  Lütfen iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde özel nitelikli kişisel verilerin ırkınız, etnik kökeniniz, siyasi düşünceniz, felsefi inancınız, din, mezhep veya diğer inançlarınız, kılık ve kıyafetiniz, dernek, vakıf ya da sendika üyelikleriniz, sağlığınız, cinsel hayatınız, ceza mahkûmiyetinize ve hakkınızdaki güvenlik tedbirlerine ilişkin bilgiler yer almadığından emin olunuz. İşlenmesini tercih etmediğiniz kişisel verileri, özgeçmişinizde bulundurmamanızı ve bu verileri içerir dosya yüklememenizi rica ederiz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Antalya
Pozisyon : Aşçı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Antalya Trendy Lara İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder