İŞ İLANI DETAYI

Gemi Geri Dönüşüm firmasının;mevzuata göre bildirimlerini yapmak,saha kontrolü ve tüm çevre yönetmeliği gereğince tesisin yükümlülüklerini yerine getirilmesi işlemleri; Çevre yönetim standartları uygulamaları ISO – 9001- 14001-30000-18001-45001,Hong Kong ve AByönetim sistemlerinin sertifikasyonlarını uygulama ve prosedürlerinin yerine getirilmesi çalışmalarını yapacak, çevre mühendisi adayları aranmaktadırBaşvuracak adayların asilgemicilik@gmail.com adresine mail göndermeleri gerekmektedirGenç,dinamik,çalışkan,enerjik,güler yüzlü,iletişim becerileri yüksek,donanım sahibi,pozitif bakış açılı, sorumluluk alabilen,sonuç odaklı çalışabilen çevre mühendisi aramaktayızMESLEK: Çevre Mühendisi İL - İLÇE: İzmir ve ilçeleri , Aliağa YAŞ: 25-35 Yabancı Dil: İngilizce İleri Derecede İletişim Telefonu: 0 232 618 21 56 İletişim Mail: bereketgemi@gmail.com E.Y.


.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GEMİ SÖKÜM TESİSLERİ 24 NOLU PARSEL ALİAĞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA , BERGAMA , FOÇA , KARŞIYAKA , MENEMEN , ÇİĞLİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : tuğba hanım Ünvan : Telefon : 902326182156 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902326182156

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Mühendis iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Aliağa veya Edmeg İzmir Mühendis gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder