İŞ İLANI DETAYI

Çevre Danışmanlığı konusunda faaliyet göstermekte olan firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Çevre İzin Ve Lisans Yönetmeliği kapsamında hizmet verilen firmamızda çevre görevlisi işlemlerinin yürütülmesi adına Çevre Mühendisi alınacaktır. İstanbul Esenyurt- Avcılar - Beylikdüzü - Büyükçekmece - Silivri bölgesinde ikamet eden, Çevre Görevlisi belgesine sahip, Tecrübeli, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, insan ilişkileri kuvvetli, problem çözme yeteneği olan, Bilgi paylaşımında bulunabilecek, Araştırmaya önem veren, Dosya ve iş takiplerinde prensip sahibi, Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Çalışma arkadaşı aramaktayız.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeÇevre Danışmanlığı konusunda faaliyet göstermekte olan firmamız bünyesinde istihdam edilmek üzere Çevre İzin Ve Lisans Yönetmeliği kapsamında hizmet verilen firmamızda çevre görevlisi işlemlerinin yürütülmesi adına Çevre Mühendisi alınacaktır. İstanbul Esenyurt- Avcılar - Beylikdüzü - Büyükçekmece - Silivri bölgesinde ikamet eden, Çevre Görevlisi belgesine sahip, Tecrübeli, Aktif araç kullanabilen, Diksiyonu düzgün, insan ilişkileri kuvvetli, problem çözme yeteneği olan, Bilgi paylaşımında bulunabilecek, Araştırmaya önem veren, Dosya ve iş takiplerinde prensip sahibi, Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış,Çalışma arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (9.04.1999 - 13.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (9.04.1999 - 13.03.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği(Lisans) Lisans Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Lisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AŞIK VEYSEL MAH. ATATÜRK BULV. PARK CITY SİT. C1 BLOK İSTANBUL ESENYURT ESENYURT İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESENYURT İrtibat Bilgileri : İsim : EDA ATMACA Ünvan : MALİ İŞLER SORUMLUSU Telefon : 905373059787 E-posta : netcevremuhasebe@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış En Az Ücret : 17003 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Esenyurt
Pozisyon : Mühendis
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905373059787
netcevremuhasebe@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.